Utrecht

 

 

Zalen

In het Springhuys beschikken wij over drie ruimtes die ook gebruikt kunnen worden door anderen dan de vaste bespelers. De Henri van Praagzaal, de Bibliotheek en de Torenkamer.

Henri van Praagzaal

De Henri van Praagzaal (55m2) op de HvPZaalCarrebegane grond is geschikt voor groepen tot 20 personen in vergaderopstelling of kring en tot 30 personen in theateropstelling. Voor groepen van 15-20 personen in de Henri van Praagzaal bestaat de mogelijkheid om de Bibliotheek erbij te huren, bijvoorbeeld als extra werkruimte of als uitloop voor koffie en thee. U heeft dan de gehele benedenverdieping tot uw beschikking.
Groepen die ook een lunch of diner in het Springhuys gebruiken of groter zijn dan 20 personen, krijgen de Bibliotheek er gratis bij.

 

Bibliotheek

Bibliotheek

De Bibliotheek (30m2) is gelegen op de begane grond en biedt plaats aan groepen tot 12 personen.  De volle boekenkasten geven deze ruimte een huiselijke sfeer.

 

 

 

 

Torenkamer

Torenkamer

De Torenkamer (10m2) – zo genoemd vanwege het uitzicht op de Domtoren – is gelegen op de tweede etage en wordt ondermeer gebruikt als ruimte voor therapie of coaching of voor besprekingen met 2-4 personen. Juist ook vanwege de therapie- en coachingsfunctie kan de Torenkamer per uur gehuurd worden.